WENAN MOON BUILDING MATERIALS LIMITED NEW POINT ENTERPRISE CO

Nieuws

Aandacht moet worden besteed aan de bouwtechnologie van lichte stalen kiel verdelingsmuur
Tijd vrijgeven: 2022-02-15 14:21:19  Hits: 16

in Building Construction, lichte stalen kiel is waterdicht, licht in gewicht, eenvoudig in de bouw enniet gemakkelijk te beschadigen. Nu is het de eerste keuze voor mensen geworden. Het wordt voornamelijk gebruikt als het plafond voor het bouwen van huizen en fabrieken. De lichtstaalkiel is geen eenvoudige bediening om tijdens de bouw te voltooien, en er moeten enkele problemen worden besteed aan.

1. Barsten op het bordoppervlak en deformatie van de muur. In feite kent iedereen het principe van thermische expansie en samentrekking,net als bij het installeren van een vloer, er zal een kleine kloof zijn. Bij gebruik van lichte stalen kiel, als de verticale kielnauw wordt bedekt met de bovenste en onderste kielen, zijn er geen gaten gereserveerd, en de muren langer dan 2M zijnniet gemaakt om vervormingsverbindingen te besturen, die wandvervorming zullen veroorzaken. Daarom moet een ruimte van 3 mm worden gereserveerd rond de scheidingswand, die de vervorming en scheuren veroorzaakt door de invloed van temperatuur en vochtigheid zal verminderen.

2. Het lichtstalen frame isniet stevig aangesloten. De reden is dat sommige knooppuntenniet voldoen aan de vereisten van de structuur en lokale knooppunten moeten strikt worden behandeld in overeenstemming met de bepalingen van het diagram tijdens de installatie.

3. Het wandbekledingspaneel is ongelijk. Het kan zijn dat de kiel zijdelings is geïnstalleerd en de dikte van het gipsplaat isniet consistent.

aandacht besteed aan deze fout-prone plaatsen zullen het optreden van fouten verminderen tijdens de bouw. ​​


voorgaand: Voordelen van lichte stalen kiels...

volgende: No